Justin Drew Bieber-hvorfor hatet?

Justin D Bieber er idag 17 år. Han ble oppdaget på youtube av Scooter Braun, etter å ha lagt ut syngevideoer. Braun kom kontakt med Usher, som hjalp Justin å skrive platekontrakt Island Records. 

Tumblr_lv8e3jyepe1qfgvhgo1_500_large

Oi, tenk han er virkelig flink! Og for å bli oppdaget via youtube må man være virkelig god. Det fins mange gode sangere der ute, men for å bli oppdaget, trenger man det lille ekstra. Og det var det Justin hadde. Han hadde talent. Men likevel hater mange han. 
Folk er ganske respektløse og hensysløse til tider, bare se på dette eksemplet: 

Fant bilde på et tilfeldig blogg, hvor det stod at personen holdte på å le seg i hjel, når vedkommende fant bildet. Le seg i hjel? Dette bildet var ikke noe artig, syns vi. 

Men hvorfor hater de han? Noen sier det er fordi han er homo, jente, stygg og synger fælt. Men han er ikke homo! Passer heller på hvordan du selv ser ut(ja,spesielt gutter). Gutter kan være fæle å hakke han ned, men de er kanskje sjalu på alle fansen han har. Justin er jo en damemagnet. 

Tumblr_lv9orqnq6p1ql1itgo1_500_large

Og vær obs dere hater, dere blir ikke kulere av å hate han. Jenter syns det er søtt når gutter liker Jb, men når de hater han og roper det ut, holder vi avstand. Det høres dessuten ut som om dere haters er fan av han, når dere bruker så mye tid av å forklare hvor mye dere hater han. Og når dere begynner å lage bilder, slik som eksemplet, kan det høres ut som om dere vil få all oppmerksomheten bort til dere! Men ja, da er dere vel sjalu, siden dere bruker tid på å lage bilder av han. Da har dere jo interrese for han. 

Justin-bieber-the-view4_large

Og nå lurer dere vel på om vi er fan av han? Nei, ikke super fan. Men han har virkelig oppnådd suksess. Pleier ikke høre på sangene hans så ofte, men de er jo virkelig bra, særlig de nye, tror vi må begynne å høre på de ofte. Og så må vi jo meddele at vi syns han har blitt så kjekk! 

Men hør på denne sangen: 

Den gir julestemning. Og så er den jo så fiiin!

Hva syns du om JB og haterne hans?

3 kommentarer

May-Teresa

26.11.2011 kl.16:45

så fin blogg du har! :-)

kamerasilje

26.11.2011 kl.16:50

Syens han er kul jeg :)

Tora

26.11.2011 kl.16:51

ELSKER JUSTIN BIEBER <3 <3 SYKT BRA INNLEGG!!! Krangler jo alltid med huttan i klassen om JB (det veit dokker alt om) bi så lei og sur, det ødelegg jo nesten heile dagen min når e hør at folk hata han. Han betyr sykt mye førr me, så e bi rett og slett såra når folk kalla han jente, homo osv. Det er jo nesten det samme vess jeg skulle ha begynt å snakke dritt om kjærsten til guttan. Beste innlegg ever på ssvar <3<3

Skriv en ny kommentar

hits